Hypotheken

3

De Wilde Assurantiën adviseert over hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten. Uw droomhuis vinden is één. Het vinden van de passende hypotheek weer iets heel anders. Met een huis en een hypotheek gaat u een langdurige financiële verplichting aan, waar u nog lang plezier van kunt hebben.

Als u een hypotheek zoekt, wilt u natuurlijk de beste. Een die past bij uw situatie van dit moment, maar ook een die rekening houdt met veranderende omstandigheden en wensen in de toekomst. Dat betekent dat wij de hypotheek toetsen op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie. Wij streven ernaar de hypotheek en woonlasten aan te laten sluiten op uw specifieke persoonlijk situatie, nu en in de toekomst.

Met hypotheekadvies van De Wilde Assurantiën weet u waar u aan begint. Voor het gehele traject van advisering en bemiddeling van uw hypotheek rekenen wij een vaste vergoeding waarvoor wij u graag verwijzen naar ons dienstverleningsdocument (link/openen formulier onder downloads). Wij maken u wegwijs in alle hypotheekvormen, gaan uw hypotheekrenteaftrek berekenen en geven u een berekening van de maandlasten van uw hypotheek. Daarnaast brengen wij verschillende risico’s rond uw hypotheek in beeld en zullen wij hiervoor passende oplossingen aanbieden. Wij achten het dan ook van groot belang om hier samen met u uitvoerig bij stil te staan. Onze service stopt ook niet na het ondertekenen van de offerte, maar wij blijven uw vraagbaak tijdens de gehele looptijd van uw lening.

Ons hypotheekadvies is geheel onafhankelijk. Maak het u zelf gemakkelijk en profiteer van onze ruime ervaring en deskundigheid. Wij zijn graag bereid u een toelichting te geven in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. Neem vrijblijvend contact met ons op.