Particulieren verzekeringen

1

Weet u niet precies welke verzekeringen op uw persoonlijke situatie aansluiten? Of wilt u graag ondersteuning en een persoonlijk aanspreekpunt? De Wilde Assurantiën neemt uw wensen en mogelijkheden onder de loep en komt met passende individuele verzekeringen of een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin.

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie. Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

De Wilde Assurantiën combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrouwbaar, persoonlijk en onafhankelijk. Want verzekeren is mensenwerk.

Onder producten vindt u een overzicht van onze particuliere verzekeringen met daarbij uitgebreide informatie over de verschillende verzekeringen. Vrijwel alles kunt u via ons verzekeren, van auto tot uitvaart. Maar ook voor uw zakelijke verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welke op ons kantoor in ’s-Gravenzande of komen wij bij u thuis, als dat voor u makkelijker is. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden.