Organisatie

De Wilde Assurantiën, gevestigd in ’s-Gravenzande, is een onafhankelijk advies en bemiddelingskantoor op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële zaken.

Bij De Wilde Assurantiën kunt u terecht voor al uw financiële zaken. Van het doornemen van uw verzekeringsportefeuille tot het regelen van uw hypotheek of pensioenaanvulling. Particulier of zakelijk, u bent altijd verzekerd van onafhankelijk en uitermate deskundig advies. Wij combineren namelijk betrouwbaarheid en kennis met de persoonlijke aandacht. Wij beschikken over een ruim aanbod van verzekeringsmaatschappijen, geldverstrekkers en banken. Doordat wij nergens een productieverplichting hebben, kunnen wij volledig onafhankelijk adviseren.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Het bespreken van uw zaken doen we het liefst bij u thuis, uw bedrijf of bij ons op kantoor.

Wij zijn aangesloten bij het klachteninstituut KIFID en voldoen aan de eisen van Autoriteit Financiële markten (AFM). Rob de Wilde is tevens erkend hypotheekadviseur.

Als u een onafhankelijk advies wilt over uw verzekeringen of u zoekt de optimale hypotheek, bel of kom langs voor een vrijblijvend deskundig advies.

30